Voleibaliștii suceveni luptă acasă pentru medalii

LPS Suceava va lupta pe teren propriu pentru o medalie în Campionatul Național de volei sub 17 ani. Turneul final pentru cadeți la Divizia Elită se va desfășura, la finalul acestei săptămâni, în Sala “Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava.

LPS Suceava va participa zilele următoare la turneul final al Campionatului Național de Volei Masculin pentru cadeți – Divizia Elită. Competiția va avea loc în Sala “Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Formația pregătită de Bogdan Maxim a ajuns între cele mai bune șase echipe din țară la această categorie de vârstă din postura de ocupant al locului 2 în seria A a turneului semifinal, cu un bilanț de 5 victorii și 3 înfrângeri. LPS Suceava mizează în actualul sezon pe următorii jucători Ioan Verciuc, Valeriu Verciuc, Luca Ghiuță, Andrei Nemțoi, Cristian Lozneanu, Cristian Răileanu, Eduard Ananii, Matei Truscan, Cosmin Bujniță, Adelin Găină, Andrei Cojocar, Ștefan Pavel, Marian Movileanu și Alexandru Andrușcă. Alături de gazdele de la LPS Suceava la turneul final sub 17 ani vor mai juca CTF Mihai I București, CSS Zalău, CSM București, LPS Piatra Neamț și CSS 2 Baia Mare.
Voleibaliștii de la Liceul cu Program Sportiv Suceava vor fi prezenți și la turneul final al Diviziei Elită din Campionatul Național sub 19 ani (juniori).

La această categorie de vârstă, lupta pentru medalii se va da la Dej în perioada 15-19 mai și va mai reuni la start echipele CSS Zalău,
Viitorul Cluj-Napoca, CTF Mihai I București, CSM București și LAPI Dej.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close