Liberalii, acuzați că au blocat județul patru ani și municipiul Suceava în zi de sărbătoare

Parlamentarii PSD de Suceava acuză Partidul Național Liberal că au blocat municipiul Suceava pentru a-și lansa candidații pentru alegerile locale. Mai mult, social democrații susțin că la eveniment au fost aduşi cu autocare oameni din Neamţ, Iaşi, Botoşani sau Vaslui.

”După ce au blocat patru ani de zile județul Suceava, liberalii suceveni s-au gândit vineri că ar fi înțelept să blocheze și municipiul Suceava cu organizarea lansării candidaturilor lui Gheorghe Flutur și primarilor peneliști în centrul municipiului”, acuză parlamentarii PSD. Acuzațiile vin în contextul în care circulația rutieră din municipiul Suceava a fost blocată în întregul oraș timp de câteva ore, vineri fiind și sărbătoare religioasă. Parlamentarii PSD, care au semnat un comunicat de presă, acuză PNL și de discurs demagogic și ipocrit, oferit de Gheorghe Flutur, dar și de Nicolae Ciucă. ”Tocmai de bun ce e, județul nostru are cel mai mare număr de persoane plecate la muncă în străinătate, cel mai mare număr de copii cu părinți în afara țării și e printre județele cu cele mai mici salarii din țară. De bun ce e, Gheorghe Flutur, încă mai avem drumuri județene impracticabile de pământ sau pietriș. Lipsesc locurile de muncă, lipsește infrastructura județeană, cursele aeriene sunt tot mai puține, nu a venit niciun investitor major în județ în ultimii patru ani, nu a fost finalizat niciun proiect din lista de promisiuni din campania electorală trecută. În afară de desene, hore și uacaca-uri, nu s-a livrat nimic palpabil sucevenilor, nimic care să le facă viața mai ușoară sau mai bună. De asta a și fost nevoie ca la manifestarea liberală de vineri să fie aduși cu autocare oameni din Neamț, Iași, Botoșani sau Vaslui”. Se mai arată în comunicatul semnat de parlamentarii PSD de Suceava.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close