Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL

Candidații PNL pentru funcțiile de primar și de președinte al Consiliului Județean Suceava la alegerile de pe 9 iunie și-au lansat oficial candidaturile, în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat pe esplanada Casei de Cultură, în prezența lui Nicolae Ciucă. Aflat pe scenă, în fața a mii de suceveni din mai toate localitățile județului, Gheorghe Flutur a declarat că autostrăzile au devenit o certitudine pentru Suceava.

Evenimentul de lansare a candidaților pentru funcțiile de primar și de președinte al Consiliului Județean Suceava a avut loc pe esplanada casei de cultură, în prezența a mii de oameni veniți din mai toate localitățile județului. La acțiune au participat și președintele PNL Nicolae Ciucă, ministrul educației Ligia Deca, europarlamentarul Rareș Bogdan, precum și parlamentarii liberali Ioan Bălan, Bogdan Gheorghiu și Angelica Fădor. Ce avem noi aici? Oastea Partidului Național Liberal.

Candidatul PNL, la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că autostrăzile au devenit o certitudine pentru Suceava.

Gheorghe Flutur- președinte al Consiliului Județean Suceava
„Dar foarte important pentru noi, dragii mei, și pentru toată zona, sunt autostrăzile care devin certitudine. Și vreau să-i mulțumesc domnului președinte Nicolae Ciucă. A fost prim-ministru și știu cât m-a sprijinit în demersurile de care le-am făcut pentru autostrada 7,
care a devenit o certitudine. Pentru Autostrada Nordului, care a devenit o certitudine. Suceava, Vatra Dornei, Bistrița. Pentru Autostrada Unirii 8, sunt lucruri pe care le așteptați, le așteptăm de mult. A menționat domnul președinte Flutur Autostrada A7. E adevărat, de când eram la guvern și după aceea am insistat și am urmărit împreună ca autostrada A7 să treacă dincolo de Pașcani și să ajungă până la Siret.
Am insistat ca autostrada A8, de asemenea, să înceapă și a început să fie construită. Am insistat ca drumul expres Suceava-Botoșani să fie, de asemenea, pus în execuție. De asemenea, Autostrada Nordului.”

Strada Nicolae Bălcescu din zona Teatrului Matei Vișniec până la intersecția cu Bulevardul Ana Ipătescu a fost închisă pe tot parcursul evenimentului organizat de PNL.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close