LPS Suceava joacă la turneul final de volei U19

Voleibaliștii de la LPS Suceava participă, săptămâna aceasta, la turneul final al Campionatului Național sub 19 ani. Competiția se desfășoară la Dej și reunește cele mai valoroase șase echipe de juniori din țară.

Turneul final al Campionatului Național de volei masculin sub 19 ani Divizia Elită se desfășoară în perioada 15-19 mai în sala ”Petru Stăvariu” din Dej. Cele șase echipe participante sunt LPS Suceava, CSȘ Zalău, Viitorul Cluj-Napoca, CTF Mihai I București, CSM București și LAPI Dej. Meciurile vor fi transmise live pe pagina de Facebook a clubului LAPI Dej. Formația pregătită de Bogdan Maxim și Tudor Orășanu a ajuns la ultimul act al Campionatului Național din postura de ocupantă a locului secund în seria A a turneului semi-final, cu un bilanț de 8 victorii și 2 înfrângeri.

Bogdan Macsim- antrenor LPS Suceava
„Mergem cu gândul de a juca volei în primul rând și de a face o figură foarte frumoasă acolo. Suntem în primul an de juniori sub 19 ani, deci nu avem mari așteptări. Dar cine știe, poate ne surprind băieții și suntem acolo în primele patru, poate.”

LPS Suceava mizează în actualul sezon pe următorii jucătorii: Robert Marian, Ștefan Prodan, Tudor Istrate, Alexandru Popescu, Eduard Cudlici, Ilie Daniliuc, Iustin Lungu, Ioan Verciuc, Alexandru Andrușcă, Andrei Nemțoi, Luca Ghiuță, Andrei Cojocar, Valeriu Verciuc și Ștefan Pavel.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close