Noi detalii despre Gala Colosseum 2024

Municipiul Suceava va găzdui, pentru al doilea an la rând, gala de kickboxing Colosseum Tournament. Organizatorii au oferit noi detalii despre evenimentul va avea loc, pe 28 iunie, în șanțul de apărare al Cetății de Scaun.

Promotorii galei de kickboxing Colosseum Tournament au oferit noi detalii despre gala de kickboxing Colosseum Tournament 43, care va avea loc pe data de 28 iunie în șanțul de apărare al Cetății de Scaun. La conferința de presă organizată marți au participat promotorul Gabriel Georgescu și partenerul său, ambasadorul turneului de la Suceava Cristi Varasciuc, viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi,
directorul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu, antrenorul Ovidiu Mironescu și Bogdan Floriștean, Mihai Rusu și Ștefan Veber.

„Vorbim de 4-5 ori cel puțin pe zi numai despre evenimentul ăsta. Sportivii sunt în pregătire, sportivii internaționali sunt în pregătire și Semishield abia așteaptă să se întoarcă în orașul, care, din spusele lui îl citez, ”este cel mai frumos oraș din România în care eu am fost”. Deci asta spune foarte mult. Despre un om care a fost la Hunedoara, în cetatea Corvinior, care a fost în București, care a fost la Constanța, care a fost la Brașov. Deci asta spune foarte mult despre ce oraș aveți aici. Anul trecut nu aveați sală unde să desfășurați acest eveniment. Anul acesta suntem la 50%, iar la anul vom avea Sala Polivalentă finalizată în perioada aceasta, o Sală Polivalente cu 5.000 de locuri. Care va putea găzdui și astfel de competiții. Anul trecut am fost reticent la început, era o chestiune absolut inedită,
însă s-a demonstrat că ea a adus beneficii de imagine monumentului istoric, ceea ce este, sigur, până la urmă, cel mai important lucru.
Vom avea un balon cu aer cald, ce va fi ceva unic și, bănuiesc că va fi ceva de bun augur pentru Suceava pentru Bucovina în mode special.
Unii spectatori vor putea, de la înălțime să vadă panorama orașului, inclusiv cetatea, în timpul galei, exclusiv. Apoi vom avea o nouă surpriză, venim în primul plan, cu vedeta ProTV și Survivor România, Majda, care va fi prezent alături de mult îndrăgitul nostru nostru prezentator american, Daniel Austin. O să o avem pe Majda, lângă noi, va fi o prezență scenică fantastică. Apoi, Gabi, dă-mi voie să spun că mă abțin să zic prea multe, știi că mă cerți după aia. Vom premia, bineînțeles, cum am făcut-o prima ediție anterioară, de sport și nu numai. Tragem tare, sper să vă facem mândri, pentru că suntem de aici, din Bucovina, și să vă facem mândri pe toți și să… Nu. Nu. Nu.
Avem niște victorii fabuloase, niște meciuri extraordinare, cum au fost și anul trecut. Sunt onorat să fac din nou parte din acest mare eveniment. Cu siguranță va fi un eveniment peste așteptările tuturor. Un eveniment care ușor, ușor devine un obicei și sperăm să avem parte și în anii următori. Mulțumesc tuturor celor implicați care ajută la promovarea acestui eveniment și… Așteptăm 28 iunie să arătăm ce putem. Anul trecut v-am promis ceva, aceleași cuvinte le am și acum pe buze, nimeni nu vine la noi în cetate să ne vadă.
Așa că, 28 iunie, la Suceava, fiți alături de noi să vedeți niște victorii senzaționale, înainte de nimic, chiar. Mă simt onorat să fac parte din această echipă.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close