Marian Andronache face un pariu cu sucevenii

Candidat la primăria Suceava din partea Alianței Dreapta Unită, Marian Andronache a făcut un pariu cu locuitorii, unul despre care spune că nu-l pot pierde nici sucevenii și nici el. Este modalitatea prin care, spune el, candidații pot fi responsabilizați pentru promisiunile făcute.

Marian Andronache
„Sucevenii, da? Fac un pariu cu sucevenii. Da? Uite-l. Ăsta e un pariu pe care nu-l poți pierde, nici tu, nici eu. Da? Da, e drept.
Rezolvăm traficul, străzile de pământ, pun pariu că nu o să mai fie. Facem un pariu. Un pariu cu fiecare sucevean. Pun pariu că nu o să mai avem probleme cu piața. O facem. Eu vă știu. Eu v-am știut chiar de multe ori. Eu v-am știut, da?”

Doamne ajută. Pariul cu sucevenii este modalitatea prin care candidatul Alianței Dreapta Unită își arată angajamentul pentru promisiunile sale. Ce rost ar avea să votezi dacă nu există responsabilitate pentru promisiunile făcute? Se întreabă Marian Andronache, cel care le-a transmis oamenilor cu care s-a întâlnit că dacă lucrurile nu merg așa cum trebuie, va da un pas în spate.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close