Rădăuțenii încheie play-off-ul la Miroslava

Bucovina Rădăuți încheie play-off-ul Ligii a 3-a de fotbal cu un meci pe terenul Științei Miroslava. Indiferent de rezultat, rădăuțenii sunt calificați de pe primul loc în semifinalele barajului de promovare, acolo unde vor înfrunta echipa CSM Focșani.

Calificată de pe primul loc în semifinalele barajului de promovare, Bucovina Rădăuți are parte de un meci de palmares sâmbătă, de la ora 18:00 pe terenul Științei Miroslava, în ultima etapă din play-out.

Câte o victorie de fiecare parte și două egaluri este bilanțul confruntărilor directe disputate până acum între Bucovina Rădăuți și Știința Miroslava. Sâmbătă de la aceeași oră se va disputa meciul dintre CSM Bacău și FC Bacău, care va decide cea de-a doua echipă din seria I calificată în semifinalele barajului de promovare, unde va înfrunta Metalul Buzău. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Bucovina Rădăuți este liderul seriei I cu 43 de puncte. Pe următoarele lucruri se află CSM Bacău și FC Bacău, cu câte 39 de puncte și Știința Miroslava cu 33 de puncte.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close