Opt suceveni la Naționala de rugby U20

Echipa națională de rugby sub 20 de ani a României va susține sâmbătă, de la ora 17:00, pe Stadionul “Arcul de Triumf,” un meci de pregătire cu echipa Jandarmeriei Franceze. Din lotul țării noastre fac parte opt suceveni.

Echipa națională de rugby sub 20 de ani a României efectuează în această perioadă un stagiu de pregătire la care participă doar jucători din țară. Acțiunea se desfășoară la Snagov și include un meci de pregătire cu echipa Jandarmeriei Franceze.

Partida va avea loc sâmbătă de la ora 17:00 pe Stadionul Național de Rugby ”Arcul de Triumf” și va putea fi urmărită în direct pe Rugby TV.
Printre cei 31 de jucători convocați de antrenori Nicolae Mocanu și Dan Dumbravă se numără și 8 suceveni. Este vorba despre Iulian Hodeniuc, Sebastian Rusu, David Bălan, Marian Popescu și Daniel Varvaroi, de la RC Gura Humorului, și Denis Săvucă, Gabriel Plăcintă și Lucian Godroman, de la CSM Suceava. Cei 8 rugbyști sunt campioni ai României la Juniori 1. Titlul câștigat cu LPS Suceava sub comanda antrenorilor Codrin Prorociuc și Mihai Coca.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close