Dorneanul Marius Antoche va juca la Slobozia

După trei ani petrecuți la Hermannstadt, fotbalistul dornean Marius Antoche s-a despărțit de gruparea sibiană. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani va juca în viitorul sezon pentru Unirea Slobozia, echipă nou-promovată în prima ligă.

Unirea Slobozia a promovat pentru prima dată în istoria orașului, în Liga I. Antrenorul Adrian Mihalcea a început campania de transferuri pentru noul sezon, iar primul jucător cu care ialomițenii au decis să se întărească este suceveanul Marius Antoche. Conformă GSP.ro, fostul mijlocaș defensiv al celor de la Hermannstadt a semnat pe o perioadă de un an.

În vârstă de 31 de ani, Marius Antoche s-a născut la Vatra Dornei și a făcut primii pași în fotbal la clubul Bistrița Broșteni. La 14 ani a ajuns la școala de fotbal Gică Popescu după ce a fost remarcat la o acțiune din campania ”Vreau să fiu mare”, desfășurată la Iași. Mijlocașul defensiv și-a continuat junioratul la Sportul Studențesc, după care a mai jucat pentru CS Otopeni, CS Balotești, Unirea Tărlungeni, Petrolul Ploiești, Farul Constanța și Hermannstadt. Marius Antoche a fost legitimat în ultimele trei sezoane la gruparea sibiană, cu care a și debutat în Superligă la finalul ediției de campionat 2021-2022.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close