Anchetă în cazul unui gest necugetat

Un bărbat de 50 de ani din Suceava a murit după ce mașina i-a fost cuprinsă de flăcări. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului, bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor. Anchetatorii au găsit în mașină două recipiente cu benzină. Portierele autoturismului nu erau blocate, ci puteau fi deschise din interior. Pentru consiliere în situații de criză suicidară puteți contacta Alianța Română de Prevenție a Suicidului în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între 19:00 – 07:00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel național din orice rețea) sau prin email non-stop la sos@antisuicid.ro. Pentru situații de urgență puteți să apelați oricând numărul de urgență 112.

Nenorocirea s-a produs în după amiază zilei de marți 22 mai într-o parcare de pe raza Comunei Șcheia a județului Suceava. Mai multe persoane care se aflau întâmplător prin zonă au semnalat incendiul la 112.

În mașina incendiată au fost găsite două recipiente cu benzină. Portierele autoturismului nu erau blocate, ci puteau fi deschise din interior, semn că bărbatul putea să se auto-evacueze. Anchetatorii cred că acesta ar fi făcut un gest necugetat.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cauzele exacte ale producerii nenorocirii. Din primele cercetări rezultă că victima avea o problemă medicală severă Bărbatul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor la începutul lunii în curs. Atunci a fost salvat de medicii de la Spitalul Clinic Județean Suceava. Pentru consiliere în situații de criză suicidară, puteți contacta Alianța Română de Prevenție a Suicidului în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, pe timp de noapte, la numărul de telefon 0800 801 200. Apelul este gratuit la nivel național și în orice rețea. Totodată, Alianța poate fi contactată non-stop prin e-mail la adresa sos@antisuicid.ro. Pentru situații de urgență, puteți să apelați oricând numărul de urgență 112.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close