Șoimii Gura Humorului, campioană județeană la U17

Şoimii Gura Humorului a devenit campioană județeană de fotbal la categoria juniori sub 17 ani. Echipa antrenată de Nicușor Kuruc a fost premiată la finalul meciului câștigat în fața celor de la Forestierul Frumosu cu scorul de 2-1.

Şoimii Gura Humorului a devenit campioană județeană la categoria juniori sub 17 ani. Echipa antrenată de Nicușor Kuruc și-a primit trofeul, tricourile și medaliile de campioană din partea secretarului AJF Suceava, Gabriel Şuleru, la finalul meciului câștigat pe stadionul Tineretului în fața celor de la Forestierul Frumosu cu scorul de 2 la 1.

Gruparea humoreană a încheiat campionatul cu un bilanț de 10 victorii, o remiză și 4 înfrângeri. ”A fost un campionat destul de echilibrat, toate echipele având șansa de a câștiga titlul. Noi am fost puțin mai proaspeți și mai ambițioși, am fost mai tot timpul în fruntea clasamentului, iar la final am devenit campioni. Felicit băieții pentru dăruire”, a declarat antrenorul Nicușor Kuruc. În prima etapă din faza națională a competiției, Şoimii Gura Humorului va înfrunta una dintre campioanele județelor Botoșani, Neamț, Iași, Bacău sau Vaslui.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close