Fii bine cu tine: despre cancerul de piele

Cancerul de piele este o problemă de sănătate publică majoră, cu o incidență în creștere. Expunerea excesivă la radiațiile ultraviolete (UV) de la soare și paturile de bronzare este un factor important de risc. Prevenirea este esențială pentru a reduce riscul de cancer de piele și a vă bucura de o viață lungă și sănătoasă, cu pielea maim ult sau mai puțin bronzată. Tema este abordată săptămâna aceasta la Fii Bine cu Tine, de psihologul clinician Mihaela Pavăl, alături de dr. Anatol Burlacioc, medic primar chirurgie plastică și reparatorie.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close