Lucian Harșovschi, invitație la „Crosul Sucevei”

Startul celei de-a IX-a ediții a Crosului Sucevei va fi dat pe 26 mai, la ora 16.00, din centrul municipiului reședință de județ. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi. El a explicat că înscrierile se fac la cortul oficial amplasat pe esplanada Casei de Cultură, cu un act de identitate sau certificat de naștere, pe data de 25.05.2024 între orele 14:00-16:00 și în ziua crosului între orele 12:00-16:00. Câștigătorii vor fi premiați cu tricouri, rucsacuri, medalii, cupe, diplome și tricouri personalizare.

Cea de-a noua ediție a competiției Crosul Sucevei va avea loc pe 26 mai la ora 16 în centrul municipiului Suceava.
Primăria și Consiliul Local au alocat pentru organizarea acestui eveniment suma de 100.000 de lei.

Lucian Harsovschi- viceprimar municipiul Suceava
„Duminică 26 mai este Crosul Sucevei, ediția a 9-a. Un cross care a crescut de la an la an, acesta revine în centrul municipiului Suceava în piața 22 decembrie. Va lua startul începând cu ora 16, pentru că vremea se anunță a fi călduroasă și nu poți alerga chiar la ora 1-2 după amiaza. Foarte important, repet, ediția a 9-a a acestui cross. Sunt 10 categorii de copii și nu numai care trebuie să participe.
Avem mai multe trasee. Traseul principal este cel de pe Nicolae Bălcescu, sens giratoriu Modern. În stânga spre Colegiul Național Petru Rareș aici. Traseul mai scurt coboară pe Aleea Trandafirilor, cel mai lung merge pe la Policlinică. Se revine prin fața magazinului Bucovina, pe strada Ștefan cel Mare și înapoi Nicolae Bălcescu. 2.000, respectiv 2.500 de metri pentru categoriile la 10 ani plus.
Sub 10 ani plus sunt acele trasee populare de pe Esplanadă, din piața 22 decembrie până spre prefectură.”

Înscrierile pentru crosul Sucevei se fac pe data de 25 mai la cortul de pe Esplanada Casei de Cultură, între orele 14-16 și în ziua evenimentului, între orele 12 și 16.

Lucian Harsovschi- viceprimar municipiul Suceava
„Voi participa ca în fiecare an pentru a transmite un semnal că e important să facem mișcare pentru că ne ține această mișcare sănătoși la trup, dar și la copil. Și îmi invit pe toți sucevenii de la mic la mare să vină să participe. Premiile sunt simbolice, diplome, rucsacuri, pixuri, tricouri și cred că dacă vremea va fi bună vor participa cât mai mulți suceveni, pentru că am avut ediții și cu peste 1.000 de oameni.”

Evenimentul este organizat de Primăria Suceava în parteneriat cu Academia de Sport Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close