Start sezon doi: Ștrandul Municipal Suceava a fost deschis

Ștrandul Municipal Suceava a dat startul oficial sezonului estival 2024, deschizându-și porțile joi, pe 23 mai. Programul de funcționare este de marți până duminică, între orele 09:00 și 20:00, oferind vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de soare și distracție în timpul săptămânii și în weekend. Accesul în ștrand este deschis pentru toate categoriile de vârstă, iar tarifele sunt accesibile pentru toată lumea: adulți – 23 lei, pensionari – 11 lei, elevi/studenți – 11 lei, copii între 5-14 ani – 6 lei, iar persoanele cu dizabilități au acces gratuit.
Regulamentul de funcționare este expus în incinta ștrandului și trebuie respectat pentru a asigura o experiență plăcută și sigură pentru toți vizitatorii. Pentru siguranța și confortul tuturor, capacitatea maximă admisă în incinta ștrandului este de 700 de persoane. Astfel, fiecare vizitator poate să se bucure de o experiență plăcută și relaxantă într-un mediu sigur și prietenos.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close