Marian Andronache atacă PSD și PNL

Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Suceava, Marian Androanche, le promite alegătorilor că în situația în care va câștiga alegerile va fi primarul tuturor sucevenilor indiferent de culoarea politică. Marian Andronache susține că va continua să fie un om vertical și demn în fața obstacolelor politice.

Marian Andronache- candidat primăria municipiului Suceava
„Se tot vorbește de partidele vechi, de partidele consacrate, de partidele mari. Suntem la Suceava în situația în care PNL-ul stă să explodeze din interior, iar PSD-ul a explodat deja, cred că știți lucrul ăsta. Nici nu știu dacă, din fericire sau din nefericire, doctrinele celor două partide mai sunt de luat în seamă. Nici măcar ei nu mai înțeleg dacă sunt de stânga sau sunt de dreapta. Pentru că alianța asta nefirească, ea bulversa total PNL-PSD. Și vin cu un mesaj extrem de clar și răspicat. Stau de vorbă cu foarte mulți oameni care îmi spun că nu se regăsesc în liderii celor două partide și mai ales în candidații la fotoliu de primar, la municipiul Suceava, a celor două partide. Și nu-i condamn. Afirm doar că eu voi fi în continuare un om vertical și demn în fața obstacolelor politice și rămân la dispoziție a tuturor celor nemulțumiți.”

Marian Andronache a declarat că în situația în care va câștiga alegerile de pe 9 iunie va fi primarul tuturor sucevenilor. Indiferent de culoarea politică a acestora.

Marian Andronache- candidat primăria municipiului Suceava
„Prin promovarea în lupta electorală a domnului Vasile Rîmbu, PSD-ul arată că nu mai ține deloc la valorile interne și mai ales la membrii de ani de zile a acestui partid. La fel și PNL-ul, care și-a trădat candidatul anunțat la primărie, dar și membrii PNL cu mare experiență. PNL-ul a fost unul din cei care a fost încălzit. A fost o lucră alternativă a cetățenilor nemulțumiți, a votanților nemulțumiți, a simpatizanților celor două partide, atât din PNL cât și din PSD, și le garantez că după 9 iunie voi fi primarul tuturor sucevenilor, indiferent de culoarea politică.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close