Suceava: locuri de joacă deschise fără surle și trâmbițe

Primăria Suceava a inaugurat două locuri de joacă în cartierul George Enescu, iar, contrar celor întâmplate în campaniile electorale anterioare, evenimentul s-a desfășurat fără surle și trâmbițe. Cele două locuri de joacă se află pe strada Luceafărului și în zona Nordic.

Primăria Suceava a dat în folosință două locuri de joacă din lotul celor 20 care sunt incluse în programul de modernizare. Spațiile destinate copiilor au fost deschise înaintea datei de 1 iunie, atunci când era programată inaugurarea. Viceprimarul Lucian Harșovschi a fost cel care a tăiat încuietorile, puse de constructor după finalizarea lucrărilor de amenajare.

Lucian Harșovschi- viceprimar municipiul Suceava
„Acum rezolvăm. Gata! Acum ceva timp, în toamnă, când făceam lucrări pe această porțiune a străzii Luceafărului, am stat de vorbă cu un copil care se juca pe pavele. Pentru că nu avea un loc de joacă în zonă. Și atunci am modificat proiectul și i-am spus că vom face un loc de joacă. Uitați-vă că după iarna, când nu s-a putut lucra, astăzi este acest loc de joacă terminat și copiii din zona George Enescu de aici se vor bucura de el. Și vă asigur că nu este singurul. Alte nouă locuri de joacă vor fi date în funcțiune în perioada următoare, pentru că e important ca cei mici, copiii noștri, să aibă unde să se joace. Nu ne oprim aici, continuăm!”

Lucian Harșovschi a deschis și locul de joacă din zona Nordic.

Lucian Harșovschi- viceprimar municipiul Suceava
„Așa cum v-am spus, nu ne oprim aici, continuăm! Suntem la al doilea loc de joacă din cartierul George Enescu. În zona Nordic și acest loc de joacă l-am deschis, nu trebuie să aștepte 1 iunie pentru a fi pus în funcțiune, pentru că sunt copii, sunt elevi care îl așteaptă și vă asigur că până la ziua copilului vom da în funcțiune și alte astfel de locuri de joacă.”

În perioada următoare vor fi date în folosință și locurile de joacă de lângă Biserica ~Sfântul Andrei~, respectiv din zona de agrement de lângă Sala Sporturilor.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close