Aquapark cu centru Wellness și SPA, în Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că primăria a identificat o sursă de finanțare pentru realizarea unui aquapark. Proiectul cuprinde construirea unui centru Wellness și SPA, cu grădină urbană, ansamblu de piscine interiorare și exterioare, tobogane pe categorii de vârstă, spații comerciale, precum și o plajă exterioară. Aquapark-ul se va întinde pe o suprafață de 3,5 hectare de teren și va fi amenajat lângă sala polivalentă.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că municipalitatea va depune proiectul Aqua Park-ului pentru finanțare în cadrul Programului Operațional Regional Prioritate 7, o regiune atractivă.

Aqua Park-ul va fi realizat pe o suprafață de 3,5 hectare și va avea o clădire principală care va cuprinde un ansamblu de bazine, piscine acoperite tobogane pe categorii de vârstă, grupuri sanitare, spații comerciale, birouri și spații administrative, vestiare și case de bilete, un ansamblu wellness și spa și un punct de prim-ajutor. Toate aceste obiective vor fi amenajate pe o suprafață de 10.000 m2.
Pe diferența de 25.000 m2 vor fi amenajate piscine exterioare, tobogane exterioare independente, plajă exterioară, bază observare pentru post salvamar, dușuri, grupuri sanitare, spații tehnice și locuri de parcare.

De asemenea, proiectul prevede o grădină urbană și acces liber cu alei. Noul Aqua Park va fi construit la ieșire din Suceava spre Fălticeni, lângă sala polivalentă.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close