CSM Suceava, la prima victorie în DNS

Rugbiștii de la CSM Suceava au obținut sâmbătă prima victorie în actuala ediție a Diviziei Naționale de Seniori. Echipa antrenată de Marcel Crețuleac a câștigat cu scorul de 38-18 meciul disputat, pe terenul Unirea, în fața celor de la Sportul Studențesc.

CSM Suceava a obținut prima victorie în actuala ediție a Diviziei Naționale de Seniori după ce a câștigat sâmbătă pe terenul Unirea în fața formației Sportul Studențesc cu scorul de 38 la 18, la pauză 14 la 6. Meciul a contat pentru etapa a șaptea. Echipa antrenată de Marcel

Crețuleac a reușit 5 eseuri prin Lucian Godroman (două), Gabriel Plăcintă, Adrian Borș și Andrei Manole. Restul punctelor au fost marcate de pe con de Cristi Bilaucă, 3 transformări și o lovitură de pedeapsă și Lucian Godroman, 2 transformări. Meciul din aceeași etapă dintre RC Gura Humorului și Politehnica Iași a fost amânat pentru 30 iunie la solicitarea grupării din Copou. RC Bârlad – RC Gura Humorului și Politehnica Iași – CSM Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close