Școala “Miron Costin”, campioană la ONSȘ

Echipa de fotbal feminin a Şcolii “Miron Costin” din Suceava a ocupat primul loc pe țară la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Elevele coordonate de profesorii Maria Bestiuc Afanasov și Vasile Corbu au câștigat trofeul la categoria sub 10 ani.

Echipa de fotbal feminin sub 10 ani a Școlii Gimnaziale ”Miron Costin” din Suceava a ocupat primul loc la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Elevele coordonate de Maria Bestiuc Afanasov și Vasile Corbu au învins în marea finală disputată pe stadionul din Târgu Jiu, echipa școlii numărul 113 din București, la loviturile de departajare după 1 la 1 în timpul regulamentar. La festivitatea de premiere, care a fost oficiată de foștii internaționali Miodrag Belodedici și Daniel Pancu, suceveanca Maria Ordei a fost desemnată cel mai bun portar al turneului. Din echipa pregătită de profesorii Maria Bestiuc Afanasov și Vasile Corbu au mai făcut parte Daria Ştefania Robciuc, Miruna Elena Robciuc, Alessia Ioana Cărăbuș, Florina Maria Pipirig, Maria Ecaterina Ichim, Maria Zelesneac, Cristina Alessia Strugariu, Maria Ştefania Andreica, Sara Maria Pîslaru, Maria Natalia Bosancu și Medeea Ecaterina Tîrnovan.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close