Școala Gimnazială Băișești: Proiect în cadrul parteneriatului ”Un Trio al Cunoașterii: Basarabia- Bucovina- Dobrogea- Porți Deschise către Prut”

Pe 24 mai, Școala Gimnazială Băișești a găzduit un eveniment remarcabil în cadrul proiectului “Un Trio al Cunoașterii: Basarabia – Bucovina – Dobrogea – Porți Deschise către Prut”. Activități, precum întâmpinarea cu pâine și sare, șezători, costume tradiționale și dansuri populare, au trezit emoție în sufletul participanților și i-au apropiat de tradițiile și cultura regiunilor menționate. Proiectul a vizat celebrarea, promovarea și aprecierea patrimoniului cultural comun al Basarabiei, Bucovinei și Dobrogei.

Pe data de 24 mai, la Școala Gimnazială Băișești, a avut loc un eveniment deosebit în cadrul parteneriatului Un Trio al Cunoașterii, Basarabia-Bucovina-Dobrogea, porți deschise către Prut.

Activitățile desfășurate au evidențiat dedicarea, cooperarea, spontaneitatea și spiritul de echipă ale participanților. Evenimentul a debutat cu diseminarea activităților din proiect, însoțită de întâmpinarea cu pâine și sare, realizată cu un profesionalism deosebit.
Partea a doua a evenimentului a fost cultural-artistică, cu șezătoarea de la lume adunate și înapoi la lume date, care a adus emoții puternice și nostalgia copilăriei trăite alături de bunici, în care copiii au reînviat viața de altădată a oamenilor simpli de la țară. Ziua s-a încheiat cu o cină festivă, Seara Prieteniei, care a oferit participanților sentimente de împlinire profesională și prietenie,
într-un cadru de sărbătoare, acompaniată de fanfara Lunca Moldovei și de artiști locali.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Dalia Ionesi

    Dalia-Ștefania Ionesi a avut primul contact cu lumea televiziunii în anul 2018 prin participarea la o emisiune difuzată pe un post național. În anul 2023 a absolvit Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării în cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava, iar în același an a început studiile masterale în Comunicare, Media și Industrii Creative la aceeași universitate. După 5 ani a revenit în televiziune, ca de redactor la Intermedia, datorită responsabilității, spiritului de competitivitate și aspirațiilor de a contribui la un peisaj media divers.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close