Crosul Sucevei: două ediții anuale

Entuziasmat de succesul Crosului Sucevei, viceprimarul Lucian Harșovschi, candidat pentru funcția de primar al municipiului Suceava, a anunțat organizarea a două ediții anuale, în lunile mai și septembrie. La eveniment a fost prezent și deputatul Ioan Balan, inițiatorul acestui proiect, care s-a declarat încântat că a ajuns deja la a noua ediție.

Viceprimarul Lucian Hașovschi s-a declarat bucuros de creșterea constantă a cross-ului Sucevei și a menționat o parte din beneficiile mișcării și ale sportului pentru sănătate. De asemenea, a anunțat organizarea a două ediții anuale, una în mai și una în septembrie.

Lucian Hașovschi- viceprimar Suceava
“Suceava are nevoie de mișcare, pentru că un leu investit în mișcare înseamnă cel puțin un leu economie la bugetul de asigurări de sănătate, pentru că rămâi mult mai sănătos la trup și de ce nu și la minte făcând mișcare. Este ediția nouă care este astăzi în luna mai, vedeți câtă lume este, sperăm noi să o putem organiza și în septembrie, o a doua ediție în fiecare an. Un cross care a început în anul 2015 la inițiativa deputatului Ioan Bălan, cred că știți dumneavoastră aici în centru municipiului Suceava câtă lume a fost și care, vedeți, reușește să adune de la tineri până la cei mai în vârstă.”

Inițiatorul evenimentului, deputatul Ioan Bălan, a remarcat succesul cross-ului Sucevei și a apreciat nevoia organizării de evenimente sportive pentru suceveni.

Ioan Bălan- deputat
“Chiar de la prima ediție a avut un real succes și mă bucur că lucrul acesta continuă și chiar cu două ediții pe an, nu face decât să ne bucure pe toți, nu mai pe mine. Pe mine e mult special că atunci, cu mulți ani în urmă, alături de colegii mei, ne-am gândit că și Suceava are nevoie de activitățile acestea sportive și una din ele e cross-ul Sucevei. Vreau să-i mulțumesc lui Lucian că a dus această inițiativă mai departe, primarul Ioan Lungu că a sprijinit-o și președintelui Flutur că a participat la fiecare eveniment și ne-a îndemnat să o facem în continuare.”

Primarul Ioan Lungu a reconfirmat sprijinul puternic al primăriei Suceava pentru sport prin alocarea sumei de 100.000 de lei pentru organizarea cross-ului Sucevei.

Ioan Lungu-primarul Sucevei
“De 20 de ani de când sunt primarul municipiului Suceava, în medie sprijinim cu 2 milioane de euro în fiecare an sportul. Toate sporturile.
De cross, este un proiect reușit la primăria municipiului Suceava, iată că este ediția cu numărul 9. Așa cum am spus, m-au întrebat și alții, vom face, spunea și Lucian, vom face două ediții în acest an la cross-ului, dar nu că este campanie electorală, pentru că oamenii solicită acest lucru.”

În public, la cross-ul Sucevei s-a aflat și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care s-a alăturat echipei liberale.

Gheorghe Flutur- președintele Consiliului Județean Suceava
“Alerg din 10 mai. Ăsta e altfel de cross. Eu sunt la 11-a categorie aici. Felicitări primăriei municipiului Suceava, primarului lungului, Lucian Hașovschi, care e cu inițiativa. Mă bucur că sunt și eu azi aici. Un semnal de încurajare și sprijinire a sportului atât de necesar. Și Consiliul Județean Suceava finanțează activitățile sportive. Avem programe acum de jumătate de milion numai în perioada imediat următoare.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close