EduFortress – Childhood Festival: un eveniment de neuitat pentru copii și părinți

Pe 1 și 2 iunie 2024, zona de agrement Lunca Sucevei se va transforma într-un loc magic pentru copii. EduFortress – Childhood Festival este un eveniment mult așteptat, organizat de asociația EduMax, alături de numeroși parteneri. Anul acesta aduce împreună 55 de parteneri educaționali și oferă peste 80 de ateliere și evenimente educaționale gratuite. Este ocazia perfectă pentru copii și părinți să se bucure de două zile pline de activități diverse, educative și distractive.

La capitolul artă și creativitate, vor fi ateliere de Portrete cu Maestrul PIM, Figurine colorate, Origami, Quilling, Vitralii cu Soare și Culoare, Pictură pe față, Pictură pe suporturi neconvenționale.

La Teatru și Spectacole vor fi ateliere de Teatru pentru cei mai mici copii: “Ursul păcălit de vulpe”, Teatru pentru adolescenți și părinți: “Amintiri din Epoca de Aur”, Impro-teatru cu implicarea publicului, Concert de muzică altfel: “De la Bach la Vanghelis și Liber Tango” și un Recital de pian și boomwackers.

Vor fi și Jocuri și Activități Interactive: Jocuri Interactive InterFun, Jocuri Sportive – Sport de dimineață, sport pentru viață, Cub Rubik, Concursuri de alergare, Orientare sportivă cu stații și jaloane. Vor fi și ateliere de Educație și Dezvoltare Personală precum Atelier de Educație Juridică, Aritmetica Mentală, LifeLab atelier de educație financiară, Lecții de Business – de la pasiune la antreprenoriat, Programare și Robotică. Copiii pot participa și la ateliere de Meșteșuguri și Tradiții, între care Atelier de împletit codițe tradiționale, Tatuaje temporare cu motive tradiționale geometrice și florale, Păpuși și mici jucării croșetate, Mici bijuterii pentru mămici și copii, Flori în ghivece. La categoria Sport și Mișcare, ateliere de Tenis de câmp pentru copii, Volei, Exerciții de supraviețuire în natură și Echitație.

La capitolul Divertisment și Relaxare vor fi Panou de fotografii cu dragonul – mascota festivalului, Stand EduFortress – fructe, flyere și surprize, Flash Mob și Impro Work Show. În plus, vor fi și Activități Speciale și Diverse: Tarabane și copii-lumină, copii zâmbet, copii-emoție (copii cu sindrom Down), Atelier de Prim ajutor, Târg de adopții pentru cățeii fără stăpân și Ateliere de Lectură. EduFortress – Childhood Festival promite să fie un eveniment memorabil, plin de educație, creativitate și distracție pentru întreaga familie.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close