HC Bucovina, pe locul I la Master Handball World Cup

HC Bucovina Suceava a câștigat pentru a patra oară consecutiv Master Handball World Cup, o competiție internațională care s-a desfășurat în Croația. Echipa suceveană, din care au făcut parte jucători ca Răzvan Gavriloaia, Bogdan Şoldănescu, Adi Tîrzioru și Răzvan Bernicu, a câștigat trofeul la categoria plus 35 de ani.

HC Bucovina Suceava a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Master Handball World Cup, o tradițională competiție internațională pentru veterani care este organizată în Croația. Echipa suceveană, din care au făcut parte jucători ca Răzvan Gavriloaia, Bogdan Şoldănescu,
Adi Tîrzioru și Răzvan Bernicu, a câștigat trofeul la categoria plus 35 de ani. HC Bucovina a încheiat neînvinsă prima fază a competiției cu trei victorii și două remize.

În finală, gruparea suceveană a învins Golden Boys Baia Mare cu scorul de 21 la 9. Pe lângă marele trofeu, HC Bucovina a câștigat și două premii individuale. Cu 38 de goluri marcate, Răzvan Gavriloaia a fost golgheterul întrecerii, iar Mihai Nicolaevici a primit titlul de cel mai bun portar. Din delegația suceveană au mai făcut parte Ciprian Iriciuc, Mihuț Pancu, Ionuț Coajă, Simion Sofian, Doru Alexa, Mircea Glugovschi, Mihai Rohozneanu, Alexandru Nae și Dani Brînzău. Iată ce a declarat antrenorul Răzvan Bernicu: ”Ne-am bucurat de handball și de momentele pe care le petreceam împreună înainte, în vremea junioratului și chiar și la seniori. Am rămas o familie frumoasă a handballului bucovinean care a făcut istorie, câștigând pentru a patra oară consecutiv trofeul la Masters Handball World Cup, cea mai prestigioasă competiție organizată la nivel de old boys. Le mulțumesc băieților prezenți în Croația, dar și tuturor celor care ne-au susținut de acasă”, a transmis conducătorul delegației sucevene.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close