Șase suceveni, aproape de Naționala U15

Cluburile sucevene au șase jucători convocați la o acțiune de selecție pentru formarea viitoarei echipe naționale sub 15 ani a României. Cinci dintre ei, printre care și fiul fostului internațional Dorin Goian, sunt de la Liceul cu Program Sportiv Suceava și unu de la Juniorul Suceava.

Șase tineri fotbaliști suceveni au fost convocați la o acțiune de selecție pentru formarea viitoarei echipei naționale sub 15 ani a României. Cinci dintre ei provin de la Liceul cu Program Sportiv Suceava. Este vorba despre Eduardo Botezatu, Iustin Ianoș, Valentin Ichim, Luca Timoficiuc și Matei Goian, ultimul fiind fiul fostului internațional Dorin Goian. Aceștia s-au remarcat în ultimul sezon în Liga Elitelor sub 14 ani și în Campionatul județean sub 15 ani, sub comanda antrenorilor Ovidiu Bosancu și Răzvan Bîgu.

La acțiunea de selecție organizată la Bacău a fost convocat și Iulian Magazin, de la ACS Juniorul Suceava. Jucătorul pregătit de Bogdan Pantea și Ovidiu Vranău a fost în ultimul sezon unul dintre golgheterii seriei I din Liga Elitelor sub 14 ani. Alți șase jucători de la ACS Juniorul Suceava au fost chemați la o acțiune similară pentru formarea echipelor naționale sub 13, sub 12 și sub 11 ani ale României. Este vorba despre DDavid Negru, Stefan Tihon, Yanis Strilciuc, Denis Precub, Tudor Fedorovici și Alex Nicolau.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close