Sucevenii s-au remarcat la Naționalele de marș

Atleții suceveni s-au remarcat la Campionatele Naționale de marș. Sportivii pregătiți de Cristina Casandra și Radu Mihalescu la CSM Suceava au cucerit zece medalii, iar suceveanul Andrei Gafița, atlet legitimat în prezent la CSU Alba Iulia, a câștigat titlul de vicecampion național de seniori.

Atleții de la CSM Suceava au urcat în 10 rânduri pe podiumul de premiere la Campionatul Național de Marș, 10 km pentru seniori, tineret și juniori sub 20 de ani care a avut loc la București. Delegația condusă de antrenorii Cristina Casandra și Radu Mihalescu a cucerit 5 medalii în probele individuale prin Ştefan Cimpoieș, argint la tineret și juniori U20, Diana Angelescu, bronz la senioară și Alexandru Canceu, bronz la tineret. CSM Suceava a obținut alte 5 medalii în cursele pe echipe prin Ştefan Cimpoieș, Alexandru Canceu și Emanuel Cozmici, aur la tineret și bronz la seniori, și Ştefania Horodnic, Bianca Pîrghie și Corina Maloș, bronz la senioare și argint la tineret și junioare U20.

Un alt sucevean, Andrei Gafița, care se pregătește în continuare în orașul natal, dar care concurează acum pentru clubul CSU Alba Iulie, a devenit vicecampion național de seniori în cadrul competiției de la București. De remarcat este faptul că pentru Andrei Gafița, 2024 a fost al 14-lea an consecutiv cu prezență pe podium în competițiile naționale de marș.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close