Șase medalii pentru luptătorii suceveni

Luptătorii suceveni au urcat în mai multe rânduri pe podiumul de premiere la Cupa României sub 17 ani. Cele mai bune rezultate le-au avut Robert Muntean, de la LPS Suceava, și Ioan Iordăchiță, de la CSŞ Rădăuți, care au câștigat aurul la competiția de la Călărași.

Cluburile sucevene au câștigat șase medalii, cinci în probele individuale și una pe echipe la Cupa României la lupte greco-romane pentru juniori sub 17 ani.

Competiția s-a desfășurat la Călărași și a reunit la start peste 500 de participanți din toată țara. LPS Suceava a urcat pe podium prin doi sportivi pregătiți de Valerică Gherasim. Este vorba despre Robert Muntean, medaliat cu aur la categoria 92 de kilograme, și Ioana Romega, care a obținut bronzul la categoria 73 de kilograme. CSŞ Rădăuți, a cărei secție de lupte este coordonată de Florin Rusu, a ocupat locul 2 în clasamentul general pe cluburi. Rădăuțenii au urcat pe podium prin Ioan Iordăchiță – aur la 60 de kilograme, Cristinel Mendela – argint la 80 de kilograme și Codruț Bondor – bronz la 92 de kilograme. Theo Moloce și Robert Cuciurean au ocupat locul 5 la 65, respectiv 80 de kilograme.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close