Performanța elevilor suceveni, premiantă de Consiliul Județean

Consiliul Județean Suceava a premiat 386 de elevi suceveni pentru rezultatele obținute la olimpiadele județene, naționale și internaționale. În cadrul festivității, au fost recunoscute și echipele sportive pentru performanțele la diverse competiții școlare.

Consiliul județean Suceava, reprezentat de președintele Gheorghe Flutur și vicepreședintele Niculae Barbă, au premiat miercuri elevii cu performanțe remarcabile în învățământul preuniversitar. Anul acesta, un record de 386 de elevi suceveni au fost premiați la diverse olimpiade, inclusiv două premii internaționale.

Gheorghe Flutur- președinte CJ Suceava
“Consiliul județean Suceava vrea să continue să premieze performanța în învățământ. M-am uitat de la 2021-2022, când aveam 359 de premii citite tot aici și acordate pe scena de la Teatru Matei Vișniec, au crescut numărul de campioni la 386 și văd că a crescut și la profesorii care v-au antrenat cu 17 nume. E o încercare modestă a noastră de recunoaștere a performanței. Am trecut prin așa ceva în viața mea și știu ce a însemnat o diplomă, o strângere de palmă, mi-o aduc aminte și cred că a fost principalul curaj care m-a făcut să merg mai departe
și de aceea am socotit că trebuie și meritați pe deplin să primiți din partea administrației publice județene o strângere de mână, o diplomă și o mică atenție pe care o veți lua de la secretariatul de afară de unde ieșiți. Felicitări vouă, performerilor, felicitări familiilor voastre, văd că sunt și părinți în sală și ce mai mare mândrie să ai decât copilul tău să fie performer, profesorilor, instituției de învățământ preuniversitar este pepiniera viitorului.”

Dintre toți premianții, David Palagianu și Sabrina Giulia Macovei Ciuc au obținut premii internaționale la astronomie și respectiv științe pentru juniori. La eveniment, 96 de elevi au fost premiați pentru rezultatele la Olimpiadele Naționale și 261 pentru cele județene.
Au fost recunoscute și echipe sportive pentru performanțe la competițiile școlare.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close