Viitorul Liteni – Juniorul Salcea, în finala Cupei

Viitorul Liteni s-a calificat pentru al treilea an consecutiv în finala fazei județene a Cupei României la fotbal, după ce a eliminat în semifinale formația Şoimii Gura Humorului cu scorul general de 4-1. În cealaltă semifinală, Juniorul Salcea a trecut la pas de Bucovina Dărmănești, cu 9-1 la general.

Viitorul Liteni s-a calificat pentru al treilea an consecutiv în finala fazei județene a Cupei României la fotbal după ce a eliminat în semifinale formația Șoimigura Humorului, cu scorul general de 4 la 1. Învinsă la limită în manșa tur de la Humor, echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca a întors soarta calificării în meciul retur, pe care l-a câștigat fără drept de apel scor 4 la 0 prin golurile marcate de Codău, Sahru Nuțescu și Gheorghi Ciuc. În cealaltă semifinală, juniorul Salcea a trecut de Bucovina Dărmănești cu 9 la 1 la general.

În manșa secundă, echipa antrenată de Paul Busancu s-a impus cu scorul de 4 la 0. Golurile au fost înscrise de Tihulcă, Popovici, Namțu și Malanca. Finala fazei județene a Cupei României se va disputa vineri 14 iunie de la ora 18 pe stadionul Areni. Câștigătoarea va participa în faza regională a competiției programată să debuteze pe 10 iulie.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close