CSU și LPS luptă pentru medalii la Timișoara

Echipele de handbal juniori 2 de la CSU Suceava și LPS Suceava vor participa în perioada 2-6 iunie la turneul final Valoare. Competiția va reuni la Timișoara cele mai valoroase opt formații din țară la categoria de vârstă 2007-2008.

Turneul final valoare din cadrul campionatului național de handball pentru juniori 2 va avea loc în perioada 26 iunie la Timișoara.
CSU Suceava va încerca să-și apere în banat titlul de campioană câștigat anul trecut la această categorie de vârstă. Calificată la turneul final de pe primul loc în grupa valoare, echipa antrenată de Ioan Tăcăciuc și Vasile Boca va juca în faza grupelor cu HC Buzău, Avatar Brașov și CSM București. Desemnat cel mai bun inter dreapta la turneul final de anul trecut, Luca Cazac nu va fi prezent la Timișoara din cauza unei accidentări.

LPS Suceava și-a asigurat prezența la turneul final de pe locul secund în grupa Valoare 1, fiind singura echipă care a învins în acest sezon CSU Suceava. În primul an, la Junior 2, jucătorii antrenați de a Dimitra au fost repartizați în grupă cu Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turdan, AHC Talentul Estechei a București și SCM Politehnica Timișoara. LPS Suceava nu va putea miza pe Andrei Carvațchi, unul dintre jucătorii de baza echipei în actuala ediție de campionat.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close