Gavriloaia, principalul marcator al CSU Suceava

Răzvan Gavriloaia a fost cel mai bun marcator al echipei de handbal CSU Suceava în sezonul recent încheiat. Cu 143 de goluri marcate în 26 de etape, extrema dreapta ocupă locul 6 în clasamentul goalgheterilor din Liga Zimbrilor.

La 40 de ani, Răzvan Gavriloaia a fost principalul marcator al echipei CSU Suceava în ultima ediție a Ligii Naționale de Handbal Masculin.
Extrema dreapta a universitarilor ocupa locul 6 într-un clasament al golgheterilor din primul eșalon, cu 143 de goluri înscrise în cele 26 de etape de campionat.

În top 50 se regăsesc încă 3 handbaliști ai echipei Sucevene. Este vorba despre Claudiu Lăzurcă cu 117 goluri, Balaj Botond cu 100 de goluri și Interul Adi Târzioru cu 70 de goluri. Pe primul loc în clasamentul golgheterilor Ligii Naționale s-a situat Călin Husu de la Universitatea Cluj, cu 225 de goluri.

CSU Suceava a avut al treilea atac din Liga Națională cu o medie de 32 de goluri marcate per meci. Echipa antrenată de Bogdan Șoldănescu este devansată la acest capitol doar de campioana din Amo București și de Potaisa Turda. În schimb, universitarii au avut cea mai slabă apărare din campionat.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close