Evenimentul ”Copiii, pe primul loc”, la ediția a II-a

Fundația „Ana – Inimă de copil” a organizat ediția a doua a evenimentului intitulat „Copiii pe primul loc”, la Casa de Cultură din Suceava. Cu această ocazie, peste 120 de elevi care au obținut premii importante la concursuri și olimpiade naționale și internaționale au fost recompensați pentru performanțele lor. Evenimentul a fost prezentat de Andreea Marin, iar premiile au fost înmânate de fondatoarea asociației, Larisa Blanari. La festivitate au participat nu doar elevii premiați, ci și cadrele didactice care i-au pregătit și părinții acestora.

În cadrul festivității au fost premiați 126 de elevi, 30 de directori și 95 de profesori. Elevii au fost recompensați cu premii în valoare de 500 de lei pentru locul 1, 400 de lei pentru locul 2 și 300 de lei pentru locul 3. Profesorii au primit vouchere de la o librărie, iar 3 premii internaționale, în valoare de 1000 de lei fiecare, au fost acordate pentru realizări deosebite.

Andreea Marin- prezentator eveniment
„Ne bucurăm de o seară care aduce performanța pentru noi toți, cei ce suntem aici la chemarea Fundației Ana Inimă de Copil, acolo unde există sămânța copilăriei, e mereu rost de mai bine, e mereu rost de adevărata viață, aș spune. Al doilea eveniment ce are loc anul acesta, al excelenței în educație, e o bucurie pe care o dăruim o dată pe an, aplaudând cu tot sufletul ambiția și performanțele voastre, fie că sunteți elevi cu rezultate impresionante, fie că sunteți profesori, educatori cu o dăruire remarcabilă. Dați-mi voie să vă aplaud, meritați! Și nu întâmplător, acest eveniment are loc între zile internaționale al copilului. E o sărbătoare în care sunt premiați copiii suceveni care au adunat medalii, rezultate excelente la concursurile și olimpiadele, și în semn de recunoaștere a contribuției aduse prin îndrumarea și pregătirea olimpicilor, vor fi onorați cu distincții și dascălii care v-au ghidat, pașii dragii noștri. Așadar, ei vor cunoaște în curând pe elevii din județul Suceava ce au obținut locurile 1, 2 și 3 la olimpiadele naționale din anul școlar 2023-2024,
precum și pe cei care au obținut medalii de argint de bronz la olimpiada internațională, astronomie și științele spațiului pentru juniori, ediția 2023, dar mai există și surprize, veți vedea, nu vă spun cum despre ce este vorba. Sunt încântată că județul Suceava se poate mândri cu atâția elevi de nota 10, pentru că pentru mine și pentru Fundația Ana Inimă de Copil, toți sunteți de nota 10 și pentru asta vă felicit.

Și cum în viață, în general, rezultatele cele mai bune vin de la echipele unite, așa și în educație, consider determinant aportul și efortul dascălilor care v-au fost alături pe parcursul acestor ani de pregătire. De aceea, cu recunoștință și respect, am ales să ne fie astăzi alături să putem sărbători împreună dăruirea cu care profesorii îndrumători au înțeles să-și ducă. La îndeplinire venirea. Țin să-mi mulțumesc astăzi public atât dascălilor cât și părinților, care își dedică timp și energie pentru ca acești copii minunați să fie cei mai buni.”

Evenimentul a fost completat de momente artistice susținute de Corala Ciprian Porumbescu și copiii de la ansamblul Gura Izvorului din Vatra Moldoviței. Festivitatea a fost un bun prilej de celebrare a excelenței și dedicării, evidențiind angajamentul Fundației. Ana, inimă de copil, pentru promovarea educației de calitate și sprijinirea copiilor talentați din județul Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close