Marian Andronache, invitație la dezbatere publică pentru candidații la Primăria Suceava

Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Suceava, Marian Andronache, i-a provocat pe contracandidații săi la o dezbatere pe tema proiectelor electorale. Evenimentul programat în ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile de pe 9 iunie ar putea să aibă loc în centrul orașului, pe esplanada Casei de Cultură.

Marian Andronache- candidat primăria Suceava
„Am spus de nenumărate ori și mă repet, nu sunt șantajabil și nu poate spune nimeni nimic de mine. Nu am un trecut dubios, nu am nici o combinație și nici nu mă poate acuza vreun antreprenor că aș fi pretins ceva de la el. Sunt curios dacă, la fel pot spune și contra candidații mei, e timpul să dăm cărțile pe față, e timpul să avem un dialog complet și onest. Invit toți candidații la funcția de primar a municipiului Suceava la o dezbatere publică bazată pe proiectele propuse. Însă putem discuta și despre trecutul și experiența fiecăruia. Lansez invitația clară pentru această dezbatere. Din nevoia sucevenilor de a ne vedea pe toți și de a decide ce este mai bun pentru viitorul orașului nostru.”

În situația în care contra candidații lui Marian Andronache vor răspunde pozitiv invitației lansată de acesta, dezbaterea pe teme electorale organizată de Alianța Dreapta Unită va avea loc miercuri 5 iunie pe esplanada Casei de Cultură din municipiul Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close