Vasile Rîmbu, față în față cu sucevenii, pe străzile orașului

Însoțit de o echipă numeroasă, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Suceava, Vasile Rîmbu, continuă campania electorală pe străzile orașului. El se prezintă ca fiind un un vizionar, care poate să îmbine tradiția cu inovația. Recent, Vasile Rîmbu a participat la o întâlnire a membrilor Asociației nevăzătorilor, unde s-au purtat discuții despre problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități.

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Suceava, Vasile Rîmbu, a continuat campania electorală pe străzile orașului. Însoțit de echipa sa, el și-a prezentat oferta electorală pentru alegerile de pe 9 iunie. Totodată, alături de candidații PSD la Consiliul Local, Andrei Bacoș, Roxana Ciornei și Andrei Gheață, Vasile Rîmbu a participat la o întâlnire organizată de Asociația Nevăzătorilor din Suceava, unde au fost purtate discuții despre problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități.

”Domnul Vasile Rîmbu a punctat că îi sunt cunoscute problemele pe care le întâmpină persoanele cu dizabilități, că este deschid pe viitor la un parteneriat cu Asociația Nevăzătorilor Suceava și că va sprijini nevăzătorii în acțiunile pe care le desfășoară filiala pe plan social, cultural și sportiv. De asemenea, domnul Andrei Bacoș, apropiat al filialei, ne-a asigurat că este impresionat de vasta activitate care se desfășoară la filiala pentru nevăzători și că primul lucru pe care îl va întreprinde va fi repararea drumului de acces la sediu”, au transmis reprezentanții Asociației prin intermediul contului de Facebook.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close