Locul de joacă de lângă biserica „Sf. Andrei”, inaugurat

Locul de joacă de lângă biserica „Sf. Andrei” din municipiul Suceava, modernizat de primărie în parteneriat cu operatorii de salubritate, a fost inaugurat cu o zi înainte de 1 iunie. Prezent la eveniment, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat că alte 10 locuri de joacă din Suceava sunt în curs de modernizare printr-un proiect în valoare de aproape 3 milioane de lei.

Cu o zi înainte de 1 iunie, conducerea primăriei Suceava a inaugurat locul de joacă de lângă Biserica Sfântul Andrei, care a fost modernizat în baza contractului cu firmele de salubritate.

Lucian Harșovschi- viceprimar municipiul Suceava
“Uitați-vă că astăzi reușim să dăm sau să redăm bucuria copiilor aici în zona Burdujeni, lângă Biserica Sfântul Andrei,
pentru că deschidem un nou loc de joacă modern, amenajat. Este o suprafață de peste 690 de metri pătrați de tartan și, bineînțeles, așa cum puteți observa și de noastră, sunt foarte multe corpuri și locuri de joacă. Este un proiect finalizat în baza contractului de delegare de gestiune cu Asociearea Diasil Ritmic pentru salubrizarea menajeră.”

Lucian Harșovschi a mai declarat că alte 10 locuri de joacă din Suceava sunt în curs de modernizare printr-un proiect în valoare de aproape 3 milioane de lei.

Lucian Harșovschi- viceprimar municipiul Suceava
„Nu este singurul spațiu de joacă la care primăria municipiului Suceava lucrează, pentru că ne vom baza și în perioada următoare pe tot mai multe astfel de locuri de joacă. Vă spun că prin direcția de investiții avem în lucru alte 10 noi locuri de joacă. Cinci dintre ele sunt deja finalizate și am fost la fiecare dintre ele și nu am stat să așteptăm ziua de 1 iunie să le dăm drumul. Mă refer la strada Tipografiei din zona centrală, zona nordic, pe aleea Zorilor, al treilea, pe Luceafărului și în cartierul Obcini pe strada Viitorului. Sunt cinci astfel de spații de joacă și mai lucrăm la alte cinci care vor fi finalizate în perioada următoare. Pe Mihai Viteazu pe strada Victoriei în Obcini, aici pe strada Păcii la numărul 11, ele sunt deja îngrădite, pe aleea Nucului lângă Creșa din municipiul Suceava și aveam un loc pe strada Ion Zbierea pe care îl vom muta lângă Bebelușu.”

În weekend va fi deschis și locul de joacă amenajat de primăria Suceava în zona de agrement de lângă sala sporturilor.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close