RC Bârlad – RC Gura Humorului: 31-45

RC Gura Humorului a obținut a treia victorie consecutivă în Divizia Națională de Seniori: 31-45 pe terenul celor de la RC Bârlad. Într-un alt meci din etapa a 8-a, CSM Suceava a pierdut la Iași cu 62-3.

RC Gura Humorului a obținut a treia victorie consecutivă în Divizia Națională de Seniori. Echipa antrenată de Sean Morrel a câștigat sâmbătă pe terenul celor de la RC Bârlad cu scorul de 31 la 45 într-un meci din etapa a 8-a. Gruparea humoreană a reușit 5 eseuri prin Geofrey Okwach (2), Hanco Scherman, Sean Morell și David Balan. Restul punctelor au fost marcate de pe con de Mihai Daraban, care, cu 4 transformări și 4 lovituri de pedeapsă, a fost declarat omul meciului.

Într-un alt meci din etapa a 8-a, CSM Suceava a pierdut duminică pe terenul celor de la Politehnica Iași cu scorul de 62 la 3. Punctele de onoare ale oaspeților au fost semnate de Lucian Godroman dintr-o lovitură de pedeapsă. Etapa următoare programează meciurile RC Gura Humorului – CSM Constanța și CSM Suceava – RC Bârlad.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close