Fii bine cu tine: importanța sănătății orale

Pentru rubrica „Fii bine cu tine”, psihologul clinician Mihaela Pavăl a avut o nouă discuție foarte interesantă cu dr. Alexandru Nemțoi, medic specialist în chirurgie orală și maxilo-facială. Subiectul abordat este pe cât de ofertant, pe atât de actual: importanța sănătății orale. În această ediție, vom explora împreună cum sănătatea orală influențează bunăstarea generală, ce măsuri preventive sunt esențiale și cum putem menține o igienă orală optimă pentru a ne asigura o viață sănătoasă și echilibrată.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close