Vineri se decide campioana Ligii a 4-a

Liga a 4-a la fotbal programează vineri, de la ora 18.00, meciurile ultimei etape din sezonul 2023-2024. Trei echipe au șanse să câștige titlul de campioană. Este vorba despre Șoimii Gura Humorului, Juniorul Salcea și Bradul Putna.

Liga a patra programează vineri, de la ora 18, meciurile ultime etape de campionat. Trei echipe mai au șanse matematice să câștige titlul de campioană. Liderul, Șoimii Gura Humorului, are 71 de puncte, Juniorul Salcea 70 de puncte și Bradul Putna 69 de puncte. În ultima etapă se vor disputa patru meciuri. Juniorul Suceava – Moldova Drăgușeni, Șoimii Gura Humorului – Forestierul Frumosu, Progresul Frătăuții Vechi – Bradul Putna și Juniorul Salcea – Bucovina Dărmănești. Sporting Poieni Solca a anunțat că nu se prezintă la Liteni din lipsă de efectiv, iar Rarău Câmpulung Moldovenesc și Bucovina II Rădăuți, s-au retras din campionat.

La barajul de promovare în Liga a III-a, programat pe 16 și 23 iunie, campioana județului Suceava va întâlni formația Comstar Vaslui.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close