Mădălina Sîrbu va reprezenta România la Europene

Atleta suceveană Mădălina Elena Sîrbu va reprezenta România la Campionatele Europene de seniori de la Roma. Sportiva pregătită de Erzilia Țâmpău la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc va concura în proba de semi-maraton – 21 de kilometri.

România va participa cu 23 de sportivi la Campionatele Europene de atletism pentru seniori, competiție care va avea loc în perioada 7-12 iunie la Roma în Italia.

Printre aceștia se numără și Mădălina Elena Sîrbu. Atleta pregătită de Erzilia Țîmpău la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, va concura în proba de semi-maraton, 21 de kilometri. ”Această calificare ne dă speranțe că sportiva noastră va putea reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 2028”, a precizat antrenoarea Erzilia Țîmpău. În vârstă de 21 de ani, Mădălina Elena Sîrbu a ocupat recent locul 2 în proba de semimaraton din cadrul concursului “Bucharest International Half Marathon & 10K by Constantina Diță”, cu un nou record personal, 1 oră 16 minute și 33 de secunde.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close