Aissia Prisecariu va concura la Europenele de seniori

Fălticeneanca Aissia Prisecariu va reprezenta România la Campionatele Europene de natație pentru seniori din Serbia. La competiția de la Belgrad, înotătoarea în vârstă de 16 ani va concura în proba de 200 metri spate, în care este multiplă campioană națională.

România va fi reprezentată de 11 sportivi, șapte înotători și patru săritori, la Campionatele Europene de natație de la Belgrad, programate în perioada 10-23 iunie.

Printre aceștia se află și fălticeneanca Aissia Prisecariu. Înotătoarea pregătită de Luis Lăcătuș și Andrei Pinticanu la CS Dinamo va concura în proba sa favorită, cea de 200 de metri spate în care deține titlul de campioană națională la toate categoriile de vârstă. Competiția de la Belgrad reprezintă o ultimă șansă pentru sportivi de a obține baremurile pentru Jocurile Olimpice. La europenele din 2022 desfășurate la Roma, România a obținut două medalii de aur, ambele prin David Popovici, la 100 și 200 de metri liber.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close