Botoșani: explozie cu victime multiple într-un magazin de bricolaje

A fost activat planul roșu de intervenție, după o explozie puternică urmată de incendiu la un magazin de bricolaje din municipiul Botoșani. Nu mai puțin de 13 persoane au avut nevoie de îngriji medicale, dintre care trei sunt în stare gravă și necesită deplasare la București. Momentul producerii deflagrației a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Explozia s-a produs în dimineața zilei de vineri într-un magazin de bricolaje de la periferia municipiului Botoșani. În momentul producerii deflagrației, în magazin se aflau peste 100 de persoane, atât angajați cât și clienți. Explozia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Martorii au povestit că zgomotul deflagrației s-a auzit de la kilometri distanță.

În total, 13 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două elicoptere SMURD au fost trimise din Galați și Iași pentru transferul victimelor aflate în stare gravă.

O comisie de specialitate va stabili cauza exactă a producerii deflagrației.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close