Reguli de etichetă vestimentară: cum ne îmbrăcăm la vot

Ziua votului este o zi importantă nu doar din punct de vedere civic, ci și în ceea ce privește imaginea personală. Pe lângă regulile pe care trebuie să le respectăm la urne, ar fi bine să ținem cont și de câteva reguli de etichetă vestimentară. Stilistul personal Alexandra Iulia Ungurean ne oferă câteva sfaturi utile despre cum să ne îmbrăcăm adecvat în această zi.

Stilistul Alexandra Iulia Ungurean subliniează că ziua votului este un eveniment important, la care există și o parte de socializare.
Ziua votului este un moment formal, dar și unul de socializare. Este important să ne îmbrăcăm ca atare, arată stilistul.

Alexandra Iulia Ungurean- stilist
“Indiferent cum ne-am îmbrăca, e important să mergem.
Bine, din punctul meu de vedere, e un eveniment destul de important și putem profita de el să ne întâlnim cu toți cunoscuții, cu vecinii,
pentru că, evident, suntem arondați toți la aceeași secție și e un moment în care să mergi să vorbești, să socializezi, să te revezi cu oameni dragi.”

Oana Șlemco- jurnalista
“Cine știe, poate după vot te mai duci și la un suculeț, că așa ar fi frumos, împreună cu vecinii, să profităm de ocazie și să socializăm, să ieșim.”

Adriana Dascălu-Bulina- jurnalista
“Deci nu ne ducem în capot. Adică hai că mă aduc un pic aici peste drum să votez și mă aranjez un pic capotul.”

Alexandra Iulia Ungurean- stilist
“Totuși este un eveniment destul de important și trebuie tratat tare.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close