Universitarii vor începe pregătirile pe 4 iulie

CSU Suceava și-a schițat programul de pregătire pentru viitorul sezon al Ligii Zimbrilor. Handbaliștii antrenați de Bogdan Șoldănescu au programată reunirea pe data de 4 iulie. Noua ediție de campionat va debuta la sfârșitul lunii august.

CSU Suceava și-a schițat programul de pregătire pentru viitorul sezon al Ligii Zimbrilor. Handbaliștii antrenați de Bogdan Șoldănescu au programat reunirea pe data de 4 iulie. După o scurtă perioadă de reacomodare la efort, unii jucători vor pleca la Campionatul European universitar din Ungaria, iar alții la Campionatul European de tineret din Slovenia. Gruparea suceveană va începe meciurile de pregătire în primul weekend din luna august, cu ocazia memorialului Mihai Mironiuc. O săptămână mai târziu, universitarii vor participa la un turneu amical cu Odorheiu Secuiesc. Viitoarea ediție a Ligii Naționale la handbal masculin va debuta la sfârșitul lunii august, cu două echipe noi la start.

Este vorba despre CSM Odorheiu Secuiesc și CSM Alexandria, care au promovat în locul celor de la CSM Sighișoara și Universitatea Cluj. CSU Suceava a făcut două achiziții în perspectiva viitorului sezon, portarul George Șelaru de la Potaisa Turda și interul stânga iranian Amin Yousefinezhad de la CSM Vaslui. În schimb, conducerea universitarilor a renunțat la portarul Mihai Merlă și la interii Bogdan Mănescu, Pavel Loic și Alex Dascălu.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close