CSU Suceava, campioană națională la Juniori 2

CSU Suceava a câștigat al treilea titlul consecutiv de campioană națională la handbal masculin – Juniori 2. Echipa antrenată de Ioan Tcaciuc si Vasile Boca a obținut medaliile de aur la turneul final de la Timișoara după ce s-a impus în finală în fața celor de la HC Buzău cu scorul de 35-28.

CSU Suceava a avut punctaj maxim în faza grupelor după 36 la 24 cu HC Buzău, 38 la 22 cu Avatar Brașov și 39 la 29 cu CSM București. În semifinale, echipa antrenată de Ioan Tcaciuc și Vasile Boca a trecut de TEC București cu scorul de 32 la 26. Universitarii au obținut medaliile de aur la turneul final de la Timișoara, după ce s-au impus în finala disputată joi, în fața celor de la HC Buzău cu scorul de 35 la 28, la pauză 15 la 13. Cu opt goluri, Andrei Marco a fost desemnat cel mai bun jucător de la CSU Suceava în finală.

Gruparea suceveană a avut trei jucători în echipa ideală a turneului final. Este vorba despre Adrian Mircea, desemnat cel mai bun portar, Nicolas Zăpodianu – cel mai bun pivot și Adrian Condrea – cel mai bun inter dreapta. LPS Suceava, echipă antrenată de Adi Mitrea, a încheiat turneul final pentru Juniorii 2 pe locul 7, după 33 la 30, în jocul de clasament disputat în fața celor de la CSM București.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close