Alegeri la Consiliul Județean Suceava: declarațiile candidaților în ziua votului

Candidații la alegerile locale au depus eforturi uriașe pentru a câștiga atenția electoratului inclusiv în ziua votului, când unii dintre ei au invitat jurnaliștii să-i însoțească la urne. Gheorghe Șoldan de la PSD a votat în orașul Cajvana, Gheorghe Flutur de la PNL, în Gura Humorului și Emanuel Ungureanu de la Alianța Dreapta Unită, în municipiul Suceava.

Candidații la alegerile locale au încercat să atragă atenția electoratului inclusiv în ziua votului și din acest motiv au invitat jurnaliști să îi însoțească la urne.

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a votat în Cajvana, localitatea sa natală. El a venit la vot însoțit de soția sa. Când a ieșit de la urne, a fost aplaudat de colegi.

Gheorghe Șoldan- candidat PSD la funcția de președinte al CJ Suceava
„Am votat astăzi la Cajvana pentru continuitate și pentru o schimbare la județ. Am votat pentru o șansă mai bună a tinerilor să nu-și caute un loc de muncă mai bine plătit peste hotare sau în alt județ. Am votat să înceapă dezvoltarea în județul Suceava. Am votat pentru o schimbare.”

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a votat la secția numărul 158 de la colegiul Alexandru Cel Bun din Gura Humorului. El a fost însoțit de soția sa și de numeroși colegi din partid.

Gheorghe Flutur- candidat PNL la funcția de președinte al CJ Suceava
„Am votat la mine acasă pentru bunăstarea oamenilor, pentru siguranța lor, pentru confortul lor. Am votat pentru continuarea dezvoltării județului Suceava, pentru marile proiecte care sunt așteptate aici. Am votat cu echipa mea cu care am pornit la drum. Sper în oamenii cu care am pornit la drum, sper că această zi să aducă dezvoltare și progres pentru județul Suceava și pentru România.”

Deputatul Emanuel Ungureanu din Alianța Dreapta Unită, candidat la șefia Consiliului Județean Suceava, și-a exercitat dreptul la vot la școala gimnazială numărul 4 din municipiul Suceava.

Emanuel Ungureanu- candidat ADU la funcția de președinte al CJ Suceava
„Este un moment important pentru milioanele de tineri care pot să voteze astăzi, Am votat cu sete împotriva mafiei lemnului, care a jefuit Suceava atât de mulți ani. Am votat pentru o Românie modernă, pentru un județ Suceava fără hoție, pentru oameni cinstiți în administrație
și le mulțumesc tuturor românilor care astăzi înțeleg că este momentul lor, nu este momentul politicienilor, este momentul românilor care trebuie cu credință să pună ștampila pentru o viață mai bună, pentru ca cei care sunt în afara țării să poată să se întoarcă într-o țară mai bună, pentru ca tinerii noștri să nu mai plece, pentru ca satele noastre să nu rămână pustii și pentru ca bunicii noștri la bătănețe să nu trebuiască să aibă grijă doar de nepoți, pentru că părinții lor sunt în afara țării.”

Alături de Emanuel Ungureanu, au fost prezenți și mai mulți reprezentanți ai Alianței. Deputatul a stat la coadă pentru că a prins un moment aglomerat în secția de votare.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close