Alegeri la Primăria Suceava: declarațiile candidaților în ziua votului

Ziua alegerilor a adus în secțiile de votare și pe cei șapte candidați pentru funcția de primar al municipiului Suceava, fiecare cu un mesaj puternic pentru alegători. Cătălin Axinte (AUR) a vorbit despre schimbare și normalitate, Marian Andronache (Alianța Dreapta Unită) a pledat pentru un nou început, Lucian Harșovschi (PNL) a subliniat importanța unui viitor mai bun pentru copii și suceveni, iar Vasile Rîmbu (PSD) a pus accent pe fericirea și bunăstarea sucevenilor. În plus, primarul în funcție, Ion Lungu, a votat pentru o Suceava modernă și europeană.

Candidatul AUR la primăria Sucevei, Cătălin Axinte, a fost cel mai matinal. Acesta s-a prezentat în jurul orei 7 și 30 de minute la o secție de votare amenajată la Colegiul Național Ștefan cel Mare Suceava. A fost însoțit de soție, copii și de mai mulți colegi de partid.
Cătălin Axinte- candidat AUR la primăria Suceava
“Astăzi vom face istorie în Bucovina, vom aduce schimbarea care este necesară după 34 de ani și normalitatea.”

Candidatul Alianței Dreapta Unită la primăria municipiului Suceava, Marian Andronache, a votat la secția de la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava. Mai mulți reprezentanței Alianței au venit să-l susțină.
Marian Andronache- candidat ADU la primăria Suceava
“Astăzi am votat pentru o Suceava modernă, pentru un nou început a Sucevei, cu Dumnezeu înainte.”

Soția, cei trei copii și mulți colegi de partid au fost alături de Lucian Harșovschi, candidat PNL pentru primăria Suceava. Acesta a votat la o secție de la Colegiul Tehnic Samuil Isopescu.

Lucian Harsovschi- candidat PNL la primăria Suceava
“Astăzi am ales viitorul. Un viitor în care copiii noștri, noi și sucevenii să fim mai bine.”

Și primarul în funcție al municipiului Suceava, Ion Lungu, și-a exercitat dreptul de vot, chiar dacă numele său nu se regăsea pe niciunul dintre buletinele de vot. A fost însoțit, ca de fiecare dată, de soția lui.
Ion Lungu- primarul municipiului Suceava
“Am votat pentru Suceava orașul european, am votat pentru Suceava un oraș modern, am votat pentru Suceava un oraș prietenos și frumos, în care să-ți facă plăcere și să trăiești. Am votat pentru dezvoltarea orașului Suceava.”

Vasile Rîmbu, candidatul PSD la primăria Sucevei, a votat alături de soție la grădinița cu program prelungit numărul 7 ABC din Suceava.
Vasile Rîmbu- candidat PSD la primăria Suceava
“Am votat pentru fericirea și bunăstarea sucevenilor. Am votat pentru județul Suceava, pentru municipiul Suceava și, desigur, pentru
europarlamentare. Am venit cu gândul, ca eu și echipa mea de consilieri, să ne îndeplinim țelul, să facem Suceava bine.”

Pe lângă acești candidați, la alegerile pentru primăria Suceava s-au mai înscris Constantin Harasim PUSL, Ionut Andrei Neșculescu, Partidul SOS România și Teodora Munteanu, independent.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close