Camion răsturnat pe un pod provizoriu la Slobozia Sucevei

Un incident rutier grav a avut loc, luni dimineață, pe un pod provizoriu de peste râul Suceava, în satul Slobozia Sucevei, comuna Grănicești. Un autocamion s-a răsturnat, iar doi bărbați aflați în vehicul au fost răniți. Accidentul s-a petrecut pe un pod provizoriu situat în aval de mai cunoscutul pod provizoriu de la Milișăuți. În momentul incidentului, în camion se aflau doi bărbați care, deși au reușit să iasă pe picioarele lor din vehicul, au suferit diferite leziuni. Cei doi răniți au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Modulul SMURD a intervenit prompt la fața locului, utilizând o autospecială pentru descarcerare și un echipaj de prim-ajutor.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close