2000 de voturi peste locale la europarlamentarele din județul Suceava

La alegerile europarlamentare din județul Suceava au votat cu peste 2.000 mai mulți cetățeni decât la alegerile locale. Majoritatea votanților au fost din categoria de vârstă 45-65 de ani, urmați de cei peste 65 de ani, în timp ce tinerii între 18 și 24 de ani și cei între 25 și 44 de ani au participat în număr redus. În mediul rural s-au înregistrat mai multe voturi decât în urban. La alegerile europarlamentare au fost doar două candidate în județul Suceava: Larisa Blanari (PSD) și Veronica Grosu (AUR).

303.889 de alegători au votat în județul Suceava la alegerile europarlamentare, cu mai bine de 2.000 mai mulți decât la locale. Cei mai mulți au fost din categoria de vârstă 45-65, urmați de cei peste 65 de ani. Tinerii între 18 și 24 de ani au fost absenți aproape ca la locale, iar ceilalți cu vârstele între 25 și 44 nu au participat nici ei în număr mare. În mediul rural au votat 183.795 de alegători,
în vreme ce în urban s-au înregistrat cu aproape 64.000 de voturi mai puțin. Județul Suceava a avut doar două candidate la alegerile europarlamentare, Larisa Blanari de la PSD și Veronica Grosu de la Aur.

Veronica Grosu- candidat AUR la Parlamentul European
„Am votat astăzi pentru o Europa a valorilor, am votat astăzi pentru o Europa în care să primeze valorile moral-creștine, am votat pentru o Europa care să ne respecte, suveranitatea și identitatea națională, am votat pentru acea Europa care să ne asigure drepturile și libertățile individuale, am votat pentru acea Europa care să se asigure acel viitor dorit de noi pentru viitorul generațiilor noastre.”

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close