Victorii categorice, la alegerile locale

În unele localități ale județului Suceava, victoria primarilor a fost categorică. Pe fălticeneni nu i-a motivat nimic mai mult să iasă la vot decât dorința ca primarul Cătălin Coman să-și păs-treze funcția, aspect reflectat în rezultatele finale ale scrutinului. Recordul îl deține Viluț Mezdrea de la Poiana Stampei care a câștigat alegerile cu 96,47%, dar mai sunt și alți primari ca-re au câștigat alegerile cu 90% din voturi.

În ziua votului, mulți dintre politicieni au venit la urne hotărâți să îl voteze pe primarul în funcție, Cătălin Coman.

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a votat în secția din școala gimnazială Ion Ciurea. El a venit însoțit de o parte din echipa sa de consilieri și de senatorul PSD, George Mândruță.

Cătălin Coman- primarul municipiului Fălticeni
„Astăzi am votat pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a municipiului Fălticeni, pentru că știm foarte bine ce am eu de făcut împreună cu echipa de consilieri. Ne dorim continuitate, pentru că proiectele Fălticeniului de dezvoltare sunt extrem de importante și vrem ca, într-adevăr, să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus, iar oportunitățile pe care, oricând, o finanțare externă le poate oferi dezvoltării municipiului, să fie extrem de atractive și de… gestionate eficient. Am alături de mine o parte din echipa de consilieri, cu care voi colabora extrem de bine și în următorii patru ani, pe domnul senator George Mândruță, senatorul nostru care răspunde organizatoric de municipiul Fălticeni și de zona Fălticeni, un partener de încredere, un partener eficient, cu care întotdeauna am colaborat foarte, foarte bine. Așa cum am spus, Fălticeniul se dezvoltă, dragi fălticeneni, aveți încredere în noi, pentru că știm ceea ce avem de făcut.”

Potrivit numărătorii, paralele, Cătălin Coman a fost reales cu aproximativ 80% din voturile valabile exprimate. El a obținut cel mai mare scor din rândurile primarilor de municipii din județul Suceava. Sunt însă și aleși locali din mediul rural, care au obținut procente mai mari. Recordul este deținut de primarul în funcție de la Poiana Ștampei, Viluț Mezdrea, de la PSD, care a câștigat alegerile cu 96,47% din voturi. Pe locul 2 se situează social democratul Vasile GHERMAN, care a câștigat cu 96,01% din voturi. Primarul de la Breaza, Gheorghe Lesenciuc, de la PSD, a reușit să obțină 92,98% din voturi. 90,43% dintre locuitorii Comunei Capu Câmpului au votat-o pe primărița Maricela Bărsan.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close