Autoturism „parcat” într-o casă din Ițcani

Un autoturism a intrat într-o casă din cartierul Ițcani al municipiului Suceava. Ca prin miracol, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Accidentul rutier s-a produs într-o intersecție semaforizată și a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Accidentul rutier s-a produs în cursul zilei de joi pe strada Grigore Alexandru Ghica din cartierul Ițcani al municipiului Suceava. O mașină a intrat pur și simplu într-o casă locuită. Evenimentul rutier a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar înregistrarea video a fost publicată pe site-ul stirsuceava.net. În imagini se observă că șoferul unui autoturism, marca Dacia Logan, care se deplasa de pe strada Zefirului spre centrul municipiului Suceava, a intrat cu viteză în intersecția semaforizată, a pierdut controlul volanului, a pătruns cu mașina pe contrasens, a intrat pe trotuar unde a lovit un gard și s-a oprit în peretele unei case. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cms. Șef Ionuț Epureanu- purtător de cuvânt IPJ Suceava
„În jurul orei 11 și 30 de minute, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier fără victime pe strada Grigore Alexandru Ghica, la intersecție cu strada Zefirului. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constat faptul că un bărbat în multe de 34 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Zefirului, având direcția de deplasare către strada Grigore Alexandru Ghica, după ce a trecut de intersecția semaforizată între cele două străzi, din cauza că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit o bordură. Ulterior a fost proiectat într-un autoturism care se afla în așteptare la semaforul electric și a intrat în peretele unui imobil situat pe strada respectivă. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare negativă pentru șoferul de 34 de ani, dar și pentru celălalt șofer care se afla în staționare. De asemenea, au fost evaluate pagubele produse prin accidentul rutier, stabilindu-se faptul că a fost atinsă și o conductă și o cutie de gaz, motiv pentru care lucrătorii din cadrul societății specializate au intervenit pentru oprirea alimentării, ulterior fiind remediată avaria. Au fost aplicate sancțiuni contravențiale. Conform OG 195 pe 2002, în cauză neregistrându-se victime sau alte persoane vătămate.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close