Traficanții de droguri din Neamț, lovitură puternică

Nu mai puțin de 13 persoane au fost arestate preventiv într-un dosar de trafic de droguri de mare risc în formă continuată și deținere de droguri pentru consum propriu. Printre consumatori și cumpărători se află și minori. Mai mult, una dintre persoanele arestate preventiv este cercetată și pentru viol în formă de continuată. Victimele sunt două adolescente de 14 și 15 ani. Dosarul este instrumentat de BCCO și DIICOT Neamț.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii de DIICOT, Biroul Teritorial Neamț, au pus în executare 21 de mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată și de ținere fără drept de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate cantități de cannabis și cristal, o parte porționate și ambalate în scopul comercializării Unul dintre bărbați este cercetat și pentru viol în formă continuată.

În final, 13 persoane au fost reținute în arestul Inspectoratului de Poliție Neamț și, ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close